Newsletter #1

Det är med både glädje och entusiasm vi delar med oss av de senaste framstegen och några spännande nyheter från VEO-projektet. Tack vare ett hårt arbete och engagemang är VEO på väg att skapa något som kommer göra verklig skillnad på marknaden.

Milstolpe nådd

Vi har nått en viktig milstolpe med beslutet att släppa in upp till 100 kreatörer och artister per månad med start under sommaren. Intresset är stort och allt fler läggs till en växande väntelista. Ett bevis på det hårda arbete som teamet har lagt ner. Detta framsteg sätter oss på rätt spår mot målen.

Välkomna nya kreatörer och medlemmar

Det är alltid roligt att kunna välkomna nya kreatörer. Under kommande veckor ansluter bland andra följande till vår växande gemenskap:

Alex Zethson

Musiker som driver skivlabeln Thanatosis med artister som Rotem Geffen och Martin Küchen.

David Åhlén

Turnerande artist, musiker, konstnär, medgrundare av labeln Jivär, och curator för Skaiv.

Jakob Lindhagen

Pianist och kompositör med miljontals streams, vars musik spelats bland annat på BBC och KEXP.

Jonatan Samuelsson

Musiker och basist i metalbanden Narnia, som turnerat i Europa och Latinamerika, och Starmen. Driver labeln JONO Music.

Karin Park

Turnerande artist, modell och skådespelerska verksam inom den elektroniska/alternativa musikscenen i Europa.

Lena Maria

Prisbelönad artist, konstnär, författare och f.d. elitidrottare, med 70 asienturnéer i bagaget.

Maria W Horn

En av Europas ledande musiker inom elektroniska/ konstmusik-scenen, och en av drivkrafterna bakom labeln XKatedral.

Matti Bye

Guldbaggebelönad filmmusikskapare och pianist. Han skriver även musik till dans och teater.


Nätverk

Circle Networks

Ett av världens vassaste entreprenörsnätverk.

Finserve Global Security Fund

Den globala aktiefonden som investerar i försvar och säkerhet.

Hårdrock

Kanalen för dig som älskar hårdrock.  

Outro

Management baserat i Stockholm, som jobbar med artister som Anna von Hausswolff, El Perro Del Mar och Alice Boman.

Skaiv

En av Sveriges ledande scener för oberoende och elektronisk/experimentell musik.


Testa på  

Fortsätt att testa. Er feedback, reaktioner och synpunkter inspirerar oss att fortsätta att höja kvaliteten och användarvänligheten. Vi har valt att arbeta direkt med våra medlemmar och det är ni som kollektivt påverkar färdriktningen. Dagligen bekräftas att VEO är på rätt väg för att skapa en produkt som verkligen kommer att göra skillnad i människors liv.

Tekniken

Tjänsten VEO World är robust, skalbar och redo för att möta framtidens behov. Det betyder inte att vi lutar oss tillbaka, tvärtom. Att bra saker tar tid visste vi, men inte att det skulle ta så lång tid. Som tur är är vår entusiasm större än någonsin.

Samarbetsmöjligheter med sponsorer

Sponsringsfunktionen är en av de delar som särskiljer VEO från andra tjänster. Nu utökar vi samarbetet med Marknadscheferna genom ett exklusivt VEO-utskick till nätverkets 12 000 medlemmar, som tillsammans har en marknadsbudget på 55 mrd kronor årligen. Syftet är att engagera företag och sponsorer som delar vår vision. En möjlighet för VEO att öppna upp nya vägar och stärka vår position och expansion. Hör av dig till oss (hello@veopartner.com) om också du/ditt företag vill bli sponsor på VEO.


Hur ser marknaden ut?

Hur ser marknaden ut? Det är vanlig fråga. Vi ägnar löpande tid åt att förstå marknaden och våra medlemmars behov och önskemål för att vara relevanta.

Å ena sidan har ekonomin i samhället fått sig en törn. Å andra sidan är efterfrågan på streamingtjänster och sociala media intakt, medan behovet av alternativ till dagens lösningar har ökat bland kreatörer.  Samtidigt har frågan om användarintegritet blivit allt viktigare internationellt de senaste åren. Knappt 8 av 10 tror inte att dagens sociala media skyddar vår personliga information. Denna trend gynnar aktörer som VEO, som har ett helt annorlunda syfte och affärsmodell. Sist, men inte minst, digital rättighetshantering är en stadigt växande marknad som följd av explosionen av digitala kreatörer runt om i världen, vilket gynnar VEO långsiktigt.


Uppdaterad hemsida och VEO-festivalen 2025

Glöm inte att kika in på vår uppdaterade hemsida och håll utkik efter nästa nyhetsbrev för information om årets VEO-festival.


Eventkalender

VEO genomför löpande presentationer runt om i landet och online. Anmälan sker under News & Events

Linköping

28 maj

Linköping – 28/05/2024 kl 18:00

Online

29 maj

Online – 29/05/2024 kl 18:00

Göteborg

29 maj

Göteborg – 29/05/2024 kl 18:00

Online

17 juni

Online – 17/06/2024 kl 17:00

Eksjö

21 september

Eksjö – 21/09/2024

Ser fram emot fortsättningen

Value Each Other (VEO) ser fram emot att fortsätta resan att tillsammans skapa något extraordinärt. Tack för ert fortsatta stöd och ert engagemang i vårt gemensamma mål att göra världen till en bättre plats. Vi är fast beslutna att inte bara möta utan att överträffa förväntningarna hos våra medlemmar och intressenter.

Med vänliga hälsningar,

Team VEO

May 22, 2024